voor vrouwen

n.

Creatieve fotoworkshop Een kijkje in jezelf!

Een heerlijk avondje voor jezelf waarin je de tijd neemt om je meer bewust te worden van jezelf. Je wordt even stilgezet door na te denken over wat je nu eigenlijk ziet, wat je leuk vindt en wat bij je past.

Wat kun je verwachten?

We starten met een creatieve tekenoefening. Daarna krijg je uitleg over hoe je met je telefoon een foto maakt. Aansluitend ga je ongeveer vier foto’s maken in de winkel van dingen die jou aanspreken, vanuit jouw perspectief. Je brengt zo je eigen kaders aan. Uit de door jou gemaakte foto’s kies je degene die je het meeste aanspreekt.

Na het maken van de foto’s is er tijd voor ontmoeting met koffie/thee en wat lekkers. Uiteraard kun je dan even snuffelen in de mooie winkel. Ondertussen print ik de foto uit die je hebt uitgekozen.

Na de koffie en thee ga je aan de slag met je foto. Met allerlei leuke materialen mag je je eigen fotolijstje maken, met naar keuze een hanger of klembord als basis.

We sluiten af met een leuke groepsactiviteit en je krijgt een goodiebag mee naar huis gevuld met je zelfgemaakte werk en een leuk verrassing van mij.

Klik hier om je aan te melden.