Werkfit coach

Ik ben verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon. Dit bedrijf is al ruim 10 jaar de deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en biedt onder andere coaching en re-integratie begeleiding aan door het hele land. Samen met mijn collega coaches maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk.

In de coaching combineer ik het geleerde uit de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige die ik volgde met mijn kennis en ervaring als vaktherapeut. Voor het UWV doen we binnen de re-integratiediensten de Werkfit, Modulaire en Naar Werk-trajecten. Voor andere werkgevers en bedrijven doen we trajecten op maat, op basis van offertes.

Welke situatie voor jou ook van toepassing is, je kunt contact opnemen met Hooggevoelig heel gewoon en dan stemmen zij verder af, bijvoorbeeld ook met het UWV of je werkgever. Als je kunt starten, plannen we eerst een vrijblijvend klikgesprek in om kennis te maken en te kijken of het klikt.

Heb je vragen? Je kunt me benaderen via 0629627939 (bellen of WhatsApp) of mailen op info@praktijkeigenbeeld.nl. Ook kun je contact opnemen met Hooggevoelig heel gewoon door te mailen naar info@hooggevoeligheelgewoon.nl of te bellen met 0570643053.